Verbouw en Renovatie

Voldoet uw woning niet meer aan uw woonwensen en wilt u gaan verbouwen? Dan komt daar veel bij kijken. Het investeren in uw woning is een verstandige keuze. Uw woning biedt namelijk vaak onverwachte mogelijkheden, vooral bij uitbreidingen. Een verbouwing kan de waarde van uw woning aanzienlijk verhogen, waardoor de investering zichzelf in feite terugverdient. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat uw woongenot toeneemt. Een huis verbouwen is vaak een grote klus die maar één of enkele keren in uw leven plaatsvindt. Meestal begint het zodra u merkt dat de woning te klein wordt. Tijdens dit proces moet u veel keuzes maken, vaak al voordat de daadwerkelijke verbouwing begint.

Wij helpen u!

Wij van De Koning B.V., gevestigd in Ede, komen graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken en indien gewenst een plan van aanpak op te stellen. Wij kunnen beoordelen of uw wensen technisch uitvoerbaar zijn en welke stappen er nodig zijn om ze te realiseren. Ook kunnen we geheel vrijblijvend een indicatie geven van de te verwachten kosten en de benodigde tijdsduur voor het voltooien van het project. Met onze ervaring en expertise kunnen wij u bijstaan tijdens uw verbouw- en/of renovatieproject.

Voordelen van het aanpassen van uw woning

  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Duurzaamheid door isolatie
  • Extra woongenot
  • Mogelijkheid tot subsidies voor gebruikte isolatiematerialen die voldoen aan de eisen van RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)

Bij De Koning B.V. voeren wij onder andere verbouwingen uit voor badkamers, keukens en de binnenkant van woningen. Vaak gaat een dakkapel gepaard met aanpassingen aan de binnenkant van de woning. Wij werken ook samen met architecten, dus mocht u op zoek zijn naar een architect, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kortom, bij uw verbouw- en/of renovatieproject staat De Koning B.V. graag voor u klaar als partner.

De Koning BV

Uw partner in bouw, onderhoud en renovatie

De Koning BV werkt samen met diverse specialisten op het gebied van bouw, verbouw en renovatie. Onze samenwerking omvat onder andere loodgieters, tegelzetters, stukadoors en installateurs, zodat wij u een totaalpakket kunnen bieden.

Wij begrijpen dat het vinden van verschillende partijen voor uw project tijdrovend kan zijn. Daarom nemen wij graag deze taak op ons. Als u dat wenst, regelen wij alles voor u, zodat u slechts één contactpersoon heeft gedurende het hele project.

Bent u ook op zoek naar een architect om uw verbouwing, aanbouw of nieuwbouw te laten ontwerpen? Ook hierin kunnen wij u helpen. Neem gerust contact met ons op!

TOP