Over ons

Sinds april 2005 is De Koning B.V. een betrouwbare partner in de bouw- en onderhoudssector. Gevestigd in Ede, bieden wij een breed scala aan diensten aan, waaronder nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Met onze uitgebreide expertise kunnen we vrijwel alles realiseren wat met bouwen te maken heeft. Of het nu gaat om het de aan- en/of verbouw van uw woning, het plaatsen van een dakkapel of erker, het bouwen van schuurtjes en tuinhuisjes voor particulieren, wij staan voor u klaar.

Kwaliteit & vakmanschap

Bij De Koning B.V. streven we naar kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat hun wensen worden vervuld binnen de gestelde budgetten en deadlines.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen over een specifiek onderwerp? Aarzel dan niet om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen of contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u verder te helpen.

De Koning BV

Bouw- en Onderhoudsbedrijf

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw bouw-, verbouw- of renovatieproject? Zoek niet verder! Bij De Koning BV werken we samen met diverse specialisten op verschillende vakgebieden, zoals loodgieters, tegelzetters, stukadoors en installateurs. Hierdoor kunnen wij u een totaalpakket aanbieden, zodat u niet zelf op zoek hoeft te gaan naar andere partijen.

Wij begrijpen dat het regelen van meerdere contactpersonen voor uw project tijdrovend en ingewikkeld kan zijn. Daarom streven wij ernaar om u één contactpersoon te bieden die verantwoordelijk is voor de coördinatie van uw hele project. Dit zorgt voor duidelijke communicatielijnen en een efficiënte samenwerking.

Of u nu een verbouwing, aanbouw of nieuwbouw plant, wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste architect om uw ideeën tot leven te brengen. Onze ervaren professionals staan klaar om u te adviseren en begeleiden gedurende het hele proces.

Waarom kiezen voor De Koning BV?

  • Samenwerking met diverse specialisten
  • Totaalpakket voor uw bouw-, verbouw- of renovatieproject
  • Eén contactpersoon voor heldere communicatie
  • Mogelijkheid tot ondersteuning bij architectuur

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe De Koning BV u kan helpen bij uw bouw-, verbouw- of renovatieplannen. Wij staan klaar om u te assisteren en uw wensen werkelijkheid te laten worden.

TOP