Nieuwbouw

De mogelijkheden op het gebied van nieuwbouw zijn bijna onuitputtelijk Bij De Koning BV beschikken we over een breed scala aan expertise om aan al uw nieuwbouw behoeften te voldoen. Waar nodig, kunnen we altijd rekenen op betrouwbare specialisten waarmee we regelmatig samenwerken. U kunt erop vertrouwen dat wij (indien gewenst) alles voor u regelen.

Verschillende mogelijkheden voor nieuwbouw

Als het gaat om nieuwbouw, zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij De Koning BV bieden wij diverse opties aan die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Hier zijn enkele voorbeelden van wat wij kunnen realiseren:

  • Garage: Een nieuwe garage om uw auto veilig en droog te parkeren.
  • Schuur(tje): Een extra ruimte voor opslag of als hobbyruimte.
  • Dakkapel: Meer ruimte en lichtinval creëren op zolder met een dakkapel.
  • Serre: Een prachtige glazen uitbreiding van uw woning, ideaal voor extra leefruimte.
  • Veranda: Geniet het hele jaar door van buitenleven met een sfeervolle veranda.
  • Carport: Bescherm uw auto tegen weersinvloeden met een stijlvolle carport.

Bij De Koning BV staan wij klaar om u te begeleiden bij het realiseren van uw nieuwbouwproject. Of het nu gaat om een kleine aanpassing/aanbouw of een volledige nieuwbouw, wij hebben de ervaring en expertise om uw plannen tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

De Koning BV

Uw partner in bouw, onderhoud en renovatie

De Koning BV werkt samen met diverse specialisten op het gebied van bouw, verbouw en renovatie. Onze samenwerking omvat onder andere loodgieters, tegelzetters, stukadoors en installateurs, zodat wij u een totaalpakket kunnen bieden.

Wij begrijpen dat het vinden van verschillende partijen voor uw project tijdrovend kan zijn. Daarom nemen wij graag deze taak op ons. Als u dat wenst, regelen wij alles voor u, zodat u slechts één contactpersoon heeft gedurende het hele project.

Bent u ook op zoek naar een architect om uw verbouwing, aanbouw of nieuwbouw te laten ontwerpen? Ook hierin kunnen wij u helpen. Neem gerust contact met ons op!

TOP