Onderhoud

Klein onderhoud aan uw huis kunt u vaak zelf doen, maar voor het zwaardere onderhoudswerk zoals het vervangen van (kunststof) kozijnen / dubbel glas HR++ of het hele dak (dakpannen/isolaties) en het verbouwen van uw huis kunt u het beste de hulp van een vakman inschakelen. Bij De Koning BV staan wij klaar om u te helpen met al uw onderhouds- en verbouwingsprojecten.

Kennis & Expertise

Aan andere werkzaamheden kunt u zich beter niet wagen, vooral uit het oogpunt van veiligheid. Denk hierbij aan constructieve werkzaamheden en de aanleg van elektra. Het is belangrijk om deze taken over te laten aan professionals met de juiste expertise om fouten en ongelukken te voorkomen.

Daarnaast kunnen verkeerde keuzes worden gemaakt door onvoldoende kennis en ervaring. Fouten zijn vaak alleen met veel extra kosten te herstellen, wat erg frustrerend kan zijn. Daarom is het essentieel om een betrouwbare partner in te schakelen voor goed onderhoud aan uw kostbare bezit - uw eigen woning.

Wij helpen u graag verder!

Bij De Koning BV begrijpen we hoe belangrijk uw huis voor u is. Wij zijn graag uw partner bij verbouwingen en onderhoud. Voordat we aan de slag gaan, bespreken we uitgebreid uw wensen en verlangens om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al uw verwachtingen voldoet. U ontvangt van ons een glasheldere offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Door goed groot onderhoud aan uw woning te laten plegen, blijft dit kostbare bezit waardevast. Goed onderhoud betaalt zich altijd uit bij een eventuele verkoop van uw woning. Bij De Koning BV hebben we de expertise om ervoor te zorgen dat uw huis in topconditie blijft en zijn waarde behoudt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw onderhouds- en verbouwingsbehoeften. Wij zijn er om u te helpen!

De Koning BV

Uw partner in bouw, onderhoud en renovatie

De Koning BV werkt samen met diverse specialisten op het gebied van bouw, verbouw en renovatie. Onze samenwerking omvat onder andere loodgieters, tegelzetters, stukadoors en installateurs, zodat wij u een totaalpakket kunnen bieden.

Wij begrijpen dat het vinden van verschillende partijen voor uw project tijdrovend kan zijn. Daarom nemen wij graag deze taak op ons. Als u dat wenst, regelen wij alles voor u, zodat u slechts één contactpersoon heeft gedurende het hele project.

Bent u ook op zoek naar een architect om uw verbouwing, aanbouw of nieuwbouw te laten ontwerpen? Ook hierin kunnen wij u helpen. Neem gerust contact met ons op!

TOP