Verbouwing woning te Ede

Als ervaren bouwbedrijf zijn we trots op het resultaat van onze recente verbouwing aan een schitterende woning in Ede. Met aandacht voor detail en vakmanschap hebben we de buitenkant van dit huis volledig getransformeerd. Hieronder vindt u een overzicht van de gebruikte materialen en het ontwerp.

Buitengevel met stucwerk en houten kozijnen

De buitengevel van deze woning is voorzien van hoogwaardig stucwerk, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast zijn de kozijnen gemaakt van duurzaam hout, wat niet alleen zorgt voor een natuurlijke uitstraling, maar ook bijdraagt aan de isolatie van het pand.

Houten overstekken met zwarte lijst

Om de woning extra karakter te geven, hebben we gekozen voor houten overstekken. Deze overstekken zijn afgewerkt met een elegante zwarte lijst, waardoor ze perfect passen bij het ontwerp van de woning. De combinatie van hout en zwart creëert een tijdloze en stijlvolle uitstraling.

Natuurstenen raamdorpels en geoliede Red Cedar gevelbekleding

De raamdorpels zijn vervaardigd uit natuursteen, wat niet alleen een luxe uitstraling geeft, maar ook duurzaam en onderhoudsvrij is. Daarnaast hebben we gekozen voor gevelbekleding van Red Cedar, dat geolied is om de natuurlijke kleur en textuur te behouden. Deze combinatie van materialen zorgt voor een warme en uitnodigende uitstraling.

Ontwerp door Jerry Ruijs

Het ontwerp van deze prachtige woning is gemaakt door Jerry Ruijs (BuroRuijs). Zijn visie op modern en tijdloos design komt volledig tot uiting in dit project. Het resultaat is een woning die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk.