Verbouw en aanbouw woning te Ede

Onlangs hebben wij de verbouw en aanbouw van deze prachtige woning mogen realiseren. Dit hebben wij uiteraard gedaan met hoogwaardige materialen, waaronder aluminium kozijnen, een oversteek dak van Rockpanel en een zwarte rand als afwerking.

Het ontwerp voor deze woning is verzorgd door Heerikhuize Architectuur, een gerenommeerd architectenbureau dat bekend staat om hun innovatieve en duurzame ontwerpen. Met oog voor detail hebben zij gezorgd voor een stijlvolle uitstraling die perfect past bij de omgeving.

Bij het realiseren van deze ver- en aanbouw woning stond kwaliteit centraal. De aluminium kozijnen zorgen niet alleen voor een moderne uitstraling, maar bieden ook uitstekende isolatie-eigenschappen. Dit draagt bij aan het creëren van een energiezuinige woning.

Een opvallend kenmerk van deze woning is het oversteek dak van Rockpanel. Dit duurzame materiaal is niet alleen bestand tegen alle weersomstandigheden, maar biedt ook talloze mogelijkheden op het gebied van vormgeving. Het geeft de woning een uniek karakter.

De zwarte rand als afwerking zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Het creëert contrast en benadrukt de architectonische details van de woning. Dit geeft de ver- en aanbouw woning een eigentijdse look.

Al met al zijn we trots op het eindresultaat van deze ver- en aanbouw woning in Ede. Het is een prachtige toevoeging aan het straatbeeld en biedt de bewoners alle comfort en kwaliteit die ze verdienen.