Schuur met veranda te Ede

Wij hebben dit project ontworpen en gerealiseerd, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en oog voor detail.

Materialen
Voor de constructie van de schuur en veranda is gekozen voor eikenhout, een duurzaam en sterk materiaal dat zorgt voor een authentieke uitstraling. De gladde betonvloer biedt een solide basis en zorgt voor een strakke afwerking.

De kozijnen zijn vervaardigd uit hout, wat zorgt voor een natuurlijke warmte in het geheel. Het metselwerk is uitgevoerd in antraciet-bruin, wat mooi contrasteert met het hout en zorgt voor een eigentijdse look.

Het stucwerk aan de buitenzijde is uitgevoerd in cement, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het gebouw. De keramische dakpannen zorgen niet alleen voor een goede bescherming tegen weersinvloeden, maar geven ook een klassieke uitstraling aan het geheel.

Tenslotte zijn er zinken dakgoten geplaatst om regenwater op te vangen en af te voeren op een stijlvolle manier.

Ontwerp
Het ontwerp van de schuur met veranda is volledig in eigen beheer gedaan. Met jarenlange ervaring en expertise hebben wij een ontwerp gecreëerd dat zowel functioneel als esthetisch aanspreekt.

Door het bekijken van de foto’s kunt u zelf een goed beeld krijgen van dit prachtige project. Het is duidelijk te zien dat er veel aandacht is besteed aan de details en afwerking, wat resulteert in een schuur met veranda die perfect past bij de omgeving.