Aan- en verbouw te Arnhem

Onlangs hebben wij een prachtige aan en verbouw in Arnhem mogen realiseren.

Het metselwerk van het gebouw is uitgevoerd met bakstenen, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling. Hierdoor past de woning perfect in de omgeving. Daarnaast zijn de kozijnen vervaardigd uit aluminium, wat niet alleen duurzaam is, maar ook zorgt voor een strakke en moderne look.

Een belangrijk element van dit project was de zinken kraal afwerking. Dit geeft het gebouw een luxe uitstraling en beschermt tegelijkertijd tegen weersinvloeden. Het resultaat is een stijlvolle afwerking die jarenlang meegaat.

Om het interieur een eigentijdse twist te geven, hebben we gekozen voor binnendeuren van staal. Deze geven de ruimtes een industriële uitstraling en creëren tegelijkertijd een open en ruimtelijk gevoel.

Tenslotte hebben we gezorgd voor vlakke lichtstraten in het dak. Deze zorgen voor veel natuurlijk lichtinval in de woning, waardoor het ruimtelijke gevoel nog verder wordt versterkt.

Het ontwerp van deze aan en verbouw is gerealiseerd door PS architectuur. Zij hebben ervoor gezorgd dat de woning perfect aansluit bij de wensen en behoeften van onze klant.